BHS Logistics A/S leverer et stærkt 2020-resultat og forstærker bestyrelsen med to nye medlemmer.

 

BHS Logistics A/S’ årsrapport for 2020 udviser et overskud på 13,6 mio. kr. efter skat, og en egenkapital på 70,2 mio. kr. Omsætningen var i 2020 på 525 mio. kr. og selskabet beskæftigede i året gennemsnitligt 245 medarbejdere på de fem lokationer i Rønne, København, Køge, Odense og Aarhus.

 

 

Regnskabsårets resultat anses som yderst positivt i et meget svært år, som har været præget af en generel lavere markedsaktivitet i dele af året – specielt pga. Covid-19-pandemien, og selskabet er, set i det lys, tilfreds med årets resultat.
”Vi har opnået et flot resultat i et meget konkurrencepræget transportmarked, som tilmed har været væsentligt udfordret af pandemien. Dette har stillet meget høje krav til vores medarbejderes omstillingsparathed og -evne, og det flotte resultat kan i høj grad tilskrives en fantastisk indsats af alle medarbejdere i BHS Logistics A/S. Vi har været udfordret, men har stået sammen og sikret, at vores kunder til stadighed har oplevet den høje kvalitet og gode service, som BHS er garant for”, udtaler adm. direktør i BHS Logistics A/S, Morten Studsgaard.


Fortsat udvikling af virksomhedens pharma set-up
BHS Logistics A/S har fortsat udviklingen af samarbejdet med de største spillere på den danske pharma-scene, og gennem yderligere massive investeringer i kvalitets-setup, materiel og medarbejdernes kompetencer, var det en blåstempling af virksomheden, da de første 10.000 vaccinedoser mod Covid-19 ankom til Danmark den 26. december 2020, og blev transporteret ud til de danske regioner i biler fra BHS Logistics A/S foran rullende kameraer. Siden er hundredtusindvis af vaccinedoser fra Pfizer/Biontech, Moderna og AstraZeneca kommet til landet.
BHS Logistics A/S står for vaccinedistributionen fra Statens Serum Institut (SSI) til de danske regioner, og forventer at skulle levere millioner af vaccinedoser til danskerne i løbet af 2021.


”Det er meget glædeligt for hele BHS at se investeringerne i vores pharma-division bærer frugt. Men det er i samme ombæring vigtigt for mig at nævne, at BHS er meget mere end pharma-transport. Hver dag knokler rigtig mange BHS’ere for at servicere og give værdi til vores kunder inden for rigtig mange brancheområder. Samtidig har vi fuld fokus på digitalisering af arbejdsgangene, hvorved BHS fortsat styrker sin markedsposition", siger Morten Studsgaard, og fortsætter: "Yderligere materiel er f.eks. blevet udskiftet i løbet af året for at sikre, at BHS konstant forbedrer sig ift. det miljømæssige aftryk– herunder fortsætter vi også uddannelsen af vores chauffører i at køre miljørigtigt”.


Optimisme i et jubilæumsår
Selskabet ser optimistisk på 2021, som i øvrigt er 75 års jubilæumsår for BHS Logistics A/S, og forventer en øget omsætning med et positivt resultat. Selskabet følger dog udviklingen omkring Covid-19 tæt, og er bevidst om, at den samfundsmæssige- og økonomiske udvikling afledt af dette stadig kan få indflydelse på aktiviteten i 2021.
BHS Logistics A/S har i starten af 2021 forstærket bestyrelsen med to nye medlemmer; Christine Beck, som har stor erfaring med international pharma på ledelsesniveau, og Nikolaj Meyland-Smith, der har stor og bred erfaring inden for transport og logistik. Thomas Poulsen er trådt ud af bestyrelsen.

HOVEDKONTOR


Vesthavnsvej 4
3700 Rønne
+45 56 93 15 00
mail@bhslogistics.dk

Cvr. nr. 35 25 55 16

SJÆLLAND

Valseholmen 2
2650 Hvidovre
+45 36 34 78 00
mail@bhslogistics.dk

Cvr. nr. 35 25 55 16

JYLLAND


Stormosevej 20
8361 Hasselager
+45 87 38 74 00
mail@bhslogistics.dk 

Cvr. nr. 35 25 55 16

Bech- Hansen & Studsgaard, Vesthavnsvej 4, 3700 Rønne , +45 56 93 15 00, www.bhstrans.dk