Code Of Conduct

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTERET

Passion for Solutions

CODE OF CONDUCT

BHS arbejder for at sikre, at der hos medarbejdere og samarbejdspartnere er et fælles og formaliseret værdisæt. BHS´s Code of Conduct skal sikre, at alle medarbejdere og samarbejdspartnere er bekendt med, hvad der er korrekt BHS adfærd.

Læs hele BHS’s Code of Conduct her:

Code of Conduct

Whistleblower-system

Hjælp os med at bekæmpe korruption og virksomhedskriminalitet. Hver indberetning om overtrædelser er vigtig og hjælper med at forebygge økonomisk tab og skade på vores omdømme. Med din hjælp kan vi sikre vores integritet og pålidelighed og på den måde også vores succes.

Både ansatte og eksterne interessenter kan rapportere overtrædelser via linket:
Link til whistleblowsystem

Whistleblower-systemet må ikke benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må i det hele taget ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

En ekstern udbyder står for at administrere programmet for at sikre anonymitet for anmelderen. Alle indberetninger bliver behandlet strengt fortroligt af en neutral person.

HVAD KAN INDBERETTES?

I whistleblower-systemet kan du indberette alvorlige forhold som for eksempel bestikkelse, afpresning, underslæb, tyveri, regnskabsmanipulation mv.
Forhold som mobning, utilfredshed med lønforhold, overtrædelse af alkoholpolitik mv. skal ikke indberettes her, men skal i stedet indberettes gennem HR, SU eller ArMu.

ANONYMITET

Hvis du vil sikre, at du er anonym, skal du iagttage følgende:
Hvis det er muligt, skal du ikke indberette fra en PC, der er udleveret af din arbejdsgiver.
Benyt ikke en PC, der er opkoblet på virksomhedens netværk/intranet.
Tilgå whistleblower-systemet direkte ved at kopiere eller skrive URL-adressen over i en internet-browser i stedet for at klikke på et link.
Lad være med at skrive dine egne personlige oplysninger.

LINKET

Når du sender anmeldelsen vil du modtage en kvittering, der bekræfter, at din rapport er modtaget. Det er vigtigt at du gemmer dit rapport-id et sikkert sted, således at når du logger på igen når du får svar fra administratoren.

Code Of Conduct

Code Of Conduct