Services

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTEET

Passion for Solutions

BHS' kerneprodukter er:

Vejtransport

Søtransport

Lufttransport

Logistik

Pharma

Services Bornholm

En moderne transportvirksomhed

Med omkring 350 ansatte fordelt på vores fire danske afdelinger, to afdelinger i Sverige samt en i Spanien og ved at udnytte moderne informationsteknologier samt et stabilt agentnetværk, bevæger vi os hjemmevant med alle slags transportløsninger – både nationalt og internationalt – til lands, til søs og i luften.
Alle virksomhedens afdelinger er administrativt forbundet online. Og du kan booke via internet og bl.a. benytte vores Track and Trace system.

BHS Logistics sørger for den bedste transportdækning world wide – til lands, til vands og i luften – via vores eget system og igennem samarbejdspartnere, agenter og egne netværk. 

Vores medarbejdere er vores nøgle til de gode løsninger, som vi hver dag bestræber os på at gøre endnu bedre for vores kunder. 
Vi sørger både for den lille pakke, der skal fra Aakirkeby til Vejle og det fulde læs fra Genoa i Italien, der skal leveres i Stavanger i Norge. BHS Logistics dækker hele Europa via eget netværk af høj kvalitet og et stort antal rundtursbiler, der sørger for vores kunders forsendelser kommer rettidigt rundt i Europa. 

Branchespecifikke løsninger

BHS Logistics tilbyder også specialiserede branchespecifikke løsninger, herunder vores pharma-transport setup, hvor vi leverer den bedste transportløsning for medicinprodukter. Vi dækker hele Europa gennem vores omfattende europæiske pharma-netværk.

Vi leverer service med høj kvalitet – og er overbevist om, at du ikke finder bedre løsninger end hos os. Vi har specialiseret os i transport til Pharma branchen gennem mange år, og dygtiggør os stadig hver dag.

Logistik

BHS Logistics har logistik på alle fire lokationer i Danmark, hvor vi tilbyder lagerhotel i Rønne og Hasselager, pluk og pak og alt i forbindelse med lagerdelen.

Lokalt på Bornholm

På Bornholm tilbyder BHS Logistics skibsmæglerservice og stevedoring gennem vores specialiserede Shippingafdeling, som en naturlig del af vores totalservice indenfor logistik. 
BHS Logistics har også en del serviceydelser på Bornholm inden for entreprenørkørsel og specialtransporter. Her leveres alt lige fra kranopgaver til bulktransporter, over specialiserede tanktransporter til erhvervsrenovation.

BHS Logistics ejer ligeledes BHS Service Center A/S, der reparerer, servicerer og forhandler lastbiler og udstyr.

Brug for et tilbud?

Udfyld skemaet. Du er også velkommen til at sende en mail direkte til vores salgsafdeling: salg@bhslogistics.dk.

BHS Logistics har specialiseret sig inden for Business to Business. Vi transporterer således ikke for privat personer

Kort sagt

BHS Logistics sørger for, at dine behov bliver opfyldt. Vi skaber værdi ved hjælp af dyb og specialiseret viden, samt erfaringer opsamlet gennem mange år. Vi tilbyder erhvervslivet en lettere hverdag med vores A til Z logistikløsninger.

Højt serviceniveau

BHS Logistics målsætning er at yde ydelser med et højt niveau af service

Services Bornholm, lastbil, transport, Bornholm, pakker, full loads

Services

Services