Kvalitet & Miljø

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTERET

Passion for Solutions

Kvalitet

BHS LOGISTICS ER ISO 9001:2015-CERTIFICERET

BHS Logistics er ISO 9001:2015-certificeret, hvilket understøtter vores position, som et af markedets mest foretrukne valg af leverandør eller samarbejdspartner inden for transport, spedition og logistikydelser af højeste kvalitet – og med et personligt touch.

Certificeringen understøtter på bedste vis den løbende proces med, at tilbyde markedet kvalitative, fleksible og omkostningseffektive transport- og logistikløsninger. Virksomheden har en høj standard med egenkontrol og dokumenthåndtering og ønsker at være en stærk medspiller, som vore kunder kan have tillid til.

BHS Logistics forhold til kunden tager udgangspunkt i gensidighed og respekt, og vi lægger vægt på at have et godt kendskab til kundernes behov og derved vælge de løsninger, som dækker forventningerne til at varerne når sikkert frem til aftalt tid. 

BHS Logistics udvider løbende det Europæiske netværk stor fokus på udvælgelse af samarbejdspartnere der arbejder med samme høje kvalitets-standarder som vi.

BHS lastbiler
Tilbud på transport, hvad koster en pakke, pris, transportpris

Miljø

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

BHS Logistics er ISO 14001:2015-certificeret - og ønsker at være en aktiv medspiller for et bedre miljø under hensyntagen til vores tekniske, økonomiske og forretningsmæssige rammer

BHS Logistics er en af Danmarks førende privatejede transportvirksomheder, som fragter mange forskellige godstyper hver eneste dag både nationalt og internationalt.

Vi ønsker at være en aktiv medspiller for et bedre miljø under hensyntagen til vores tekniske, økonomiske og forretningsmæssige rammer, og vi arbejder løbende på at reducere miljøpåvirkninger, som vore transportaktiviteter afstedkommer. 

For at understøtte dette løfte, blev BHS Logistics ISO14001 certificeret i januar 2011, som blev tildelt af Bureau Veritas. I den forbindelse følges kontinuerligt op på, at vi overholder løfter, aftaler og regler samt får bearbejdet gode idéer til konstruktive tiltag i virksomheden.

Desuden holdes der skarpt opsyn med forbrug af ressourcer og dermed omkostninger, som sikrer at BHS Logistics er en innovativ virksomhed.

Kvalitet & Miljø

Kvalitet & Miljø