Karriere

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTEET

Passion for Solutions

VIL DU VÆRE MED...?

BHS Logistics er en af Danmarks førende transportvirksomheder med kerneprodukter som, logistik, spedition og godstransport i ind og udland.

Vi er en mellemstor dansk transportvirksomhed i konstant bevægelse og dynamisk vækst. Ved hjælp af en aktiv og tæt dialog med vores kunder, udvikler vi hele tiden nye modeller for sikker oplagring, håndtering og transport af gods.

BHS Logistics ambition er være kvalitetsbevidst og fremtidsorienteret. Det involverer bl.a. et højt serviceniveau, individuelle løsninger både på produkt- og administrationssiden og en stadig udvikling af vores kompetencer.

Uden dygtige og engagerede medarbejdere kan vi ikke levere kvalitet. Uden dygtige og engagerede medarbejdere kan vi ikke sikre virksomhedens konstante udvikling. Derfor er medarbejderne vores vigtigste aktiv. Derfor er det vores vision, at BHS Logistics er en attraktiv arbejdsplads.

I BHS har vi en gunstig tone, som sikrer at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Vi ved dog alle, at vi ikke skal have det så sjovt, at vi glemmer at udføre et stykke arbejde med høj kvalitet. Vi er af den overbevisning, at dagen bliver sjove, hvis vi er positive og der ikke er så langt til smil på læben. Du skal derfor forvente kollegaer, som vil dig det bedste – og som også vil BHS det bedste.

Så kan du lide en spændende arbejdsplads, hvor vi har det sjovt sammen, men også sætter krav til hinanden, så  vil du passe godt ind i BHS.

BHS Logistics søger jævnligt nye medarbejdere og tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, det er ikke sikkert vi lige har stillingen, når du søger, men vi gemmer gerne din ansøgning, så er du interesseret i at arbejde i en dynamisk og førende transportvirksomhed, har vi en masse at tilbyde. 

Job, ledig stilling, arbejde i BHS

BHS Logistics

BHS Logistics tilbyder:

Speditør og Disponenter

Shipping

Regnskab og Controlling

IT

Specialistfunktioner

Chauffører

Lastvognsmekanikere

Lager

Vi kan tilbyde dig flere forskellige jobmuligheder:

Klik på billedet med de fire personer og læs mere om hverdagen hos BHS Logistics.

Læs mere om stillingerne, klik på en af dem herunder:

Ledig stilling, job, cv, jobagent

Kan vi matche dine kvaliteter?

Transportsektoren er en udfordrende arbejdsplads, med varierende arbejdstider og højt tempo. Derfor er det nødvendigt at vores ansatte er af en særlig støbning.
Vi ser derfor ofte (nogle af) disse faktorer hos de fleste medarbejdere i BHS:

Uanset om du søger job hos os uopfordret , eller om du reflekterer på en stillingsannonce, vil din ansøgning altid blive behandlet seriøst. I forhold til hvilken funktion du søger job inden for, bliver du vurderet af relevante afdelingsledere, som grundigt ser på dine kvalifikationer. I vores vurdering medtager vi naturligvis både faglighed og personlighed. Alle ansøgere får et hurtigt og seriøst svar. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om jobmulighederne, er du velkommen til at kontakte: hr@bhslogistics.dk 

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden, og ikke via mail.

Uopfordrede ansøgninger

Ønsker du uopfordret at søge en stilling hos BHS Logistics, så kan du oprette din helt egen jobagent eller søge uopfordret på denne hjemmeside. Vi ser meget ofte på hvilke muligheder som kan åbnes, hvis vi kan tilføje dine personlige og faglige kompetencer til vores allerede dygtige gruppe af medarbejdere. Tryk på linket ved ledige stillinger øverst på denne side.
Du kan bl.a. overveje følgende:

• Fortæl lidt om dig selv, hvad har du af uddannelse, hvad har du tidligere arbejdet med m.m.
• Hvilket job du kunne tænke dig
• Upload meget gerne dit CV hvori du beskriver dine kompetencer og erfaringer
• Hvilken afdeling ønsker du at arbejde i.
Vi gør opmærksom på, at alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt.
Vi glæder os til at høre fra dig – og til eventuelt at lære dig bedre at kende.

Mand med computer

Det siger medarbejderne

Karriere

Karriere