Service Center

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTERET

Passion for Solutions

Service Center

BHS Service Center A/S er et centralt beliggende lastvognsværksted, på havnen i Rønne.

Vi har eksisteret som salgs- og serviceværksted siden 1973. Vi har speciale i lastvogne, busser, lift- og hejseværk, trailers m.m, samt stor ekspertise indenfor hydraulik og el.

Vi udfører en del opbygninger af nye- og brugte biler, hvor vi her ligger meget i at få alle kunden ønsker opfyldt, på den mest hensigtsmæssige måde.

BHS Service Center A/S råder over et fuldt funktionelt og moderne værksted, hvor vi løbende sender mekanikerne på kursus, så de er opdateret inden for nyeste standarter i branchen.

Vi har mange års erfaring med service og reparation af lastvogne, trailere, busser og entreprenørmaskiner, så det køretøj er altid i sikre hænder hos os.

Uanset hvad du skulle have af udfordringer, om det skulle være en skade på en kølekasse eller en periodisk fejl på elektriciteten, skal vi nok finde frem til fejlen og udbedre denne.

Vi er kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, da kvaliteten af vores arbejde er med til at fremme den gode oplevelse af os som værksted.

Værkstedet råder over diverse speciel værktøjer inden for forskellige producenter samt den nyeste teknologi så alle opgaver kan klares.

Vores kundeportefølje spænder bredt, fra den lille vognmand med en bil til den lidt større vognmand med 30 biler. Hos os er der ikke forskel på hvilket køretøj du end måtte køre, for os hjælper vi dig uanset hvad dit problem måtte være.

BHS Service Center råder over 1 stk. 24-timer nødservicevogn, som kan komme ud til dig i alle døgnets 24 timer 365. Se telefonnummer til denne i vores kontakt oplysninger.

MAN - SERVICEYDELSER

VORES SERVICEYDELSER

Brug for et tilbud?

Udfyld skemaet. Du er også velkommen til at sende en mail direkte til vores salgsafdeling: salg@bhslogistics.dk.

BHS Logistics har specialiseret sig inden for Business to Business. Vi transporterer således ikke for privat personer

Vores øvrige samarbejdspartnere

Service Center

Service Center