Kontorassistenten

Miljø Ikon BHS

MILJØ

ISO 14001:2015-CERTIFICERET

Kvalitets logo BHS

KVALITET

ISO 9001:2015-CERTIFICERET

LØSNINGSORIENTERET

Passion for Solutions

BHS medarbejder
  • Jimmie Morten Rasmussen

  • Ansat siden 2004

  • Uddannet Lastbilchauffør

Hvad laver du?

Jeg arbejder som kontorassistent i vores terminal i Rønne. Mit arbejde starter tidligt om morgenen, med klargøring af dokumenter på det gods, som er kommet ind med godsfærgen tidligt morgen. 

Mit job er generelt en planlægger og servicefunktion for både vores kunder og vores chauffører. Jeg har en stor indsigt i begge verdener, hvilket er en stor fordel i mit job.

Jeg har før været lastbilchauffør, men er nu i en kontofunktion, hvor jeg giver chaufførerne besked, når vi skal have hentet gods og sørger for, at de får de nødvendige papirer med.

Tilbud på transport, hvad koster en pakke, pris, transportpris

Hvad er det mest spændende og udfordrende?

Det spændende ved mit arbejde er, at der aldrig er to dage, som er ens. Der opstår ofte nogle udfordringer, som vi er nødt til at løse, og her har jeg ofte ansvaret for at finde den løsning. Her handler det om, at jeg må finde en løsning, så vi sikrer, at kunden er tilfreds med leveringen og deres ordre. 

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg startede som terminalarbejder tilbage i 2004. Herefter tog jeg et lastbilkørekort og ADR-uddannelse gennem BHS, som gav mig mulighed for at blive lastbilchauffør. Jeg har ikke taget en ungdomsuddannelse, men jeg har været i arbejde i mange år, og jeg har derfor masser af praktisk erfaring, som jeg trækker på i mit daglige arbejde. 

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos BHS Logistics?

  1. Gode kollegaer
  2. Stor tillid fra ledelsen
  3. Der er plads til alle i BHS 

Hvorfor er BHS Logistics en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

BHS er en attraktiv arbejdsplads for mig, fordi der aldrig er to dage, der er ens, og mine kollegaer står altid klar til at hjælpe, hvis der er brug for det. Vi har alle en god portion humor, og der er plads til, at vi kan have det sjovt i vores arbejde. Derudover er BHS er en virksomhed i konstant udvikling, og det er spændende at være en del af. 

Kontorassistenten

Kontorassistenten