BHS LOGISTICS A/S LEVERER REKORDRESULTAT

BHS Logistics A/S koncernens årsrapport for 2022 viser det største overskud i koncernens historie på 30.5 mio. DKK efter skat. Omsætningen for BHS Logistics A/S steg med 13,5% svarende til 688 Mio. DKK, hvilket er ny rekord for koncernen. Overskuddet er desuden også begrundet i fortjeneste på salg af ejendomme.

BHS fabrik

Selskabet beskæftigede i året gennemsnitligt 278 medarbejdere på de fire lokationer i Rønne, Køge, Odense og Aarhus, og har i dag en egenkapital på 67 mio .DKK.

Regnskabsårets resultat anses som tilfredsstillende i et år, som har budt på en del forandringer, bl.a. med flytning af lokationen på Sjælland, fra ikke-tidssvarende lokaler i Hvidovre til et spritnyt moderne domicil i Køge.

”Vi er meget tilfredse med den positive udvikling, som BHS Logistics er inde i. Vi stiller store krav til os selv i hverdagen, og det er meget motiverende for alle i BHS Logistics A/S at se, at vi gør det godt. Det positive resultat er kommet ud af et fremragende samarbejde med vores mange gode kunder, som hver dag oplever, at vores medarbejdere udøver et fantastisk stykke arbejde. I 2022 har vi igen udviklet virksomheden i en meget positiv retning. Dette havde ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdernes indstilling i hverdagen, passion for transportfaget og evne til at omstille sig i et konstant foranderligt marked”, udtaler adm. direktør i BHS Logistics A/S, Morten Studsgaard.

Flytning på Sjælland
Den største forandring i BHS Logistics A/S’ historie blev virkeliggjort den 29/8-2022, da den elektroniske nøgle for første gang blev brugt til, at åbne dørene for de sjællandske medarbejdere på Egedesvej i Køge. De nye rammer har bl.a. givet BHS Logistics A/S’ voksende Pharma transport samt distributionen af gods til og fra Bornholm meget bedre forhold. Noget som mærkes hver dag, og som giver meget stor værdi for koncernens kunder. Sammen med en massiv investering i medarbejderne samt i nyt og mere materiel, har BHS Logistics A/S kunnet fortsætte udviklingen af samarbejdet med de største spillere på den danske pharma-scene.

”Det er glædeligt og vigtigt for hele BHS Logistics A/S, at flytningen fra Hvidovre til Køge er gået godt. Det er faktisk endnu bedre, end vi havde turdet håbet på, og har givet os rum og fleksibilitet i hverdagen til at yde en endnu højere kvalitet for vores kunder. Samtidigt har vi kunnet sætte yderligere skub i vores grønne omstilling, med de nye muligheder, som det spritnye domicil har givet os. Vi har samlet alle sjællandske aktiviteter under ét tag, og har fået et attraktivt udgangspunkt for vores udenlandske transporter”, siger Morten Studsgaard.

”Vi har i 2022 udvidet kundeporteføljen, og har styrket samarbejdet med eksisterende kunder. BHS Logistics A/S er fortsat markedsledende på vores kerneområder, Pharma transport, europæisk stykgods samt distribution af gods til og fra Bornholm. Det er samtidig glædeligt at se, at vores andre områder i koncernen ligeledes oplever vækst. Vi har været gode til at arbejde på tværs af organisationen, og vidensdeling og stærkt samarbejde har været med til at styrke alle afdelinger i vores koncern”, afslutter Morten Studsgaard.

Spændende og udfordrende år venter
Selskabet ser optimistisk på 2023, og forventer en øget omsætning med et positivt resultat. Selskabet følger dog udviklingen i Europa tæt, og er bevidst om, at den samfundsmæssige- og økonomiske udvikling afledt af disse, kan få indflydelse på aktiviteten i 2023.
Et af de helt store fokusområder i 2023 er digitalisering, herunder integration af en helt ny IT-platform, som skaber yderligere værdi for kunder samt gør arbejdsprocesserne nemmere og mere effektive for medarbejderne. Derudover vil BHS Logistics A/S fortsætte sit fokus på udviklingen af offshore-segmentet, som har haft en flot udvikling i løbet af 2022.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Flere nyheder:

BHS fabrik

BHS LOGISTICS A/S LEVERER REKORDRESULTAT

biler på vej

TYSK VEJSKAT

BHS LOGISTICS A/S LEVERER REKORDRESULTAT

BHS LOGISTICS A/S LEVERER REKORDRESULTAT