PRESSEMEDDELSE ÅRSREGNSKAB 2023

Services Bornholm, lastbil, transport, Bornholm, pakker, full loads

BHS Logistics fortsætter internationaliseringen og investerer i at udvide den geografiske dækning og udvide transportforretningen. I løbet af 2023 indgik vi en række nye kundeaftaler og udvidede vores europæiske dækning og har nu 24 europæiske partnere. Årsomsætningen blev 586 mio. kr., og efter betydelige investeringer i organisation og kompetencer blev driftsresultatet 13 mio. kr.

Som led i vores internationale vækststrategi købte vi den svenske speditør First Cargo i januar 2024 for yderligere at styrke dækningen i Norden og Europa.

“Vi har investeret i en stærkere tilstedeværelse på markederne og er nu godt dækket ind i Europa med stærke positioner, hvor vi gerne vil være. Vi har for nylig startet en dedikeret trafik til og fra Tyrkiet, der dækker hele Norden, og dermed er vores kort over Europa fyldt,” siger Morten Studsgaard, ejer og administrerende direktør i BHS Logistics.

Udover den geografiske ekspansion har vi også udvidet vores transportforretning med flere rekrutteringer og opskalering i den nye Sea & Air afdeling, der bygger videre på de eksisterende ydelser inden for sø- og lufttransport.

Se mere om årsrapporten i vores @press udgivelse.

 

Pressemeddelelse DK v3 Press release UK v3

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Flere nyheder:

Services Bornholm, lastbil, transport, Bornholm, pakker, full loads

PRESSEMEDDELSE ÅRSREGNSKAB 2023

biler på vej

TYSK VEJSKAT

ÅRSREGNSKAB 2023

ÅRSREGNSKAB 2023